Kategori: Valentinsdag 2021

De 8 værste typer fyre til dato

Dating er bare en læringsoplevelse, og ingen mængde drivkraft, talent, intellekt og vid kan beskytte dig mod de mange Mr. Wrong's derude. Vi er alle grundlæggende fanget i en rom-com med karakterer, der kører spektret fra ryk og brugere til den nedadgående manipulative. Her er de otte værste typer dudes at undgå for enhver pris.

Læs Mere

Nu kan du købe en falsk kæreste eller kæreste online

Sommer?

Læs Mere

Råd fra Patti Stanger: Sådan går du alene til en bar

Sådan går du alene til en bar

Læs Mere

6 apps, 4 uger, 206 kampe og 0 potentielle kærester: Min erfaring som dating -app Virgin

Jeg havde besluttet at gøre det utænkelige: Jeg, en dating -app jomfru, sluttede mig til alle de store dating -apps med det mål at gå på en date pr. App for at hjælpe mig med at komme over min dating -frygt. Jeg gik med til at gå ud med alle, der spurgte og spurgte ud til alle, jeg var interesseret i. I løbet af 4 uger matchede jeg med 206 mand, smsede 21 af dem og lavede planer med 15 af dem. Her er hvad der skete. Spoiler -advarsel: Jeg er stadig single.

Læs Mere

Stil dine egne spørgsmål for at blive forelsket

1. Hvad er din strategi for, når zombie -apokalypsen sker? 2. Hvad ser/tænker du på, når du onanerer? 3. Hvordan tror du, din mor kneppede dig?

Læs Mere

Jeg fik mine venner til at sætte mig op. Det var underligt og ... Fint?

En aften mødte jeg en ven for at drikke, og hun smsede: 'Jeg er sammen med min ven, der er en sød single. Vil du have mig med ham? ' Kunne det være så let at omgå digital romantisk ydmygelse? 'lol sikker,' smsede jeg tilbage som en voksen. 'I'm Manazon Priming you,' skrev hun.

Læs Mere

Hvad skete der, da moren til ikke-monogami blev forelsket hovedkulds

En århundrede gammel, stadig relatabel historie om at ville holde tingene afslappede, men at føle sig som hjerte-øje-emoji.

Læs Mere

Videnskaben siger Stop med at lede efter din soulmate

Fejr det faktum, at I IKKE er skabt til hinanden.

Læs Mere

9 Enlige mennesker, der er så flotte, deres ekser synes, du skal date dem

Nogle gange virker en romantik ikke, og det er forfærdeligt. Men nogle gange fungerer et forhold ikke ... og det er helt fint. Vi fandt ni single mennesker så utrolige, at selv deres ekser synes, du skal date dem.

Læs Mere

10 Højspecifikke datingapps, vi faktisk ville bruge

Vi har brug for dating -apps for at gøre det bedre og for at hjælpe os med at minimere vrøvl. Så her er ti helt fejlfri koncepter til dating -apps, som jeg tror, ​​vi alle faktisk ville bruge.

Læs Mere

Molly Yeh laver sagen til Valentinsdag

Madblogger (og nygifte) Molly Yeh er fast besluttet på at redde ferien fra Hallmark og deler sin Valentinsdag morgenmad opskrift.

Læs Mere